Seminee

Construim seminee rustice, seminee clasice, seminee moderne, seminee deschise, seminee din caramida, seminee cu convectie, atat pe colt cat si pe perete(pe front drept), in totata tara: Timisoara, Arad, Deva, Cluj, Alba-Iulia, Craiova, Pitesti, Bucuresti etc, la preturi incepand de la 1500 euro!

View & Browse
Focare semineu

Vindem focare pentru toate tipurile de semineu (seminee rustice, seminee clasice, seminee moderne), focare atat din fonta dar si focare din otel, cu sticla termorezistenta si design deosebit!

View & Browse
Seminee bio

Vindem si montam seminee bio (bioseminee, seminee cu bioetanol) diferite dimensiuni, modele si culori, ideale pentru apartamente, birouri, spatii inguste, camere de copii, dormitoare, terase, balcoane etc. Semineele bio nu necesita cos de fum si nu emana fum. Foc adevarat!

View & Browse
Set semineu-curatare si intretinere

Vindem seturi de curatare pentru seminee (vatrai semineu), in forma de cavaler, taietor de lemne, hornar dar si modele simple.

View & Browse
Grile pentru semineu

Montam si vindem grile pentru seminee (grile de ventilatie, grilaje semineu, gratare seminee) pentru distribuirea aerului cald in incaperea dorita. Va oferim o gama larga de culori si dimensiuni.

View & Browse
Cosuri de fum

Este foarte importanta alegerea cosului de fum, atat pentru functionarea perfecta a unui semineu, cat si pentru siguranta dumneavoastra. De aceea va punem la dispozitie cosuri de fum ceramice, cosuri de fum PLEWA, SCHIEDEL, LEIER etc.

View & Browse